Download hier het gratis stress werkboek

"Van Stress naar Wellness"Het stress werkboek "Van stress naar Wellness" verschaft je een hoeveelheid aan opdrachten die je uitnodigen om zaken m.b.t. tot je werk op een rijtje te zetten.

Opdrachten die je aan het denken zetten, die je uitdagen, die je denkkader vergroten.

Door het maken van de oefeningen ervaar je wat je allemaal kunt doen om je stress weg te werken. En dat is heel veel! Want zeg nou zelf: eigenlijk wil je gewoon een stress vrij leven, nietwaar?

Heb jij een uitdagende baan met een giga work-overload, intense verantwoordelijkheden en niet te halen dead-lines?Blijft je baas je op de huid zitten? Hijgen de klanten je continue in de nek? Of krijg je wellicht niet de support en ondersteuning die je nodig hebt?

Ben je misschien constant vermoeid omdat je de leuke dingen van je werk niet gedaan krijgt vanwege de voortdurende orders van anderen?

Denkt eens aan alle gebieden van je leven; hoe zou je leven eruit zien, hoe zou het voelen om stress vrij te zijn? Geen spanningen meer in je nek, geen knellende banden om je hoofd, geen inwendige ergenissen meer, maar vrij je energie te laten stromen en een gevoel van harmonie te hebben?

Het werkboek "Van stress naar Wellness" helpt je je problemen te tackelen. Waar je controle hebt over de situatie, zal het je helpen om je doelen snel en efficient te bereiken. Waar je geen controle hebt zal het je de weg wijzen om buffers tegen stress te bouwen.

Je zal leren op een betere manier met stress om te gaan, om de controle over je workload weer terug te winnen, je relaties te verbeteren en een plan te maken voor je toekomst om zodoende een gelukkiger en relaxter leven te hebben.

De opzet van het boek is simpel en eenvoudig. Geen ellenlange teksten, maar korte duidelijke opdrachten.

Maak vandaag nog korte metten met je stress en vul het onderstaande formulier in. Download het werkboek nu en leer hoe je snel en effectief inzicht kunt krijgen in je problemen.Ja, ik wil het Gratis Stress Werkboek ontvangen!

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.

Please enter the word that you see below.

  terug van stress werkboek naar wellness stress management home