Geld verdienen;

een gemeenschappelijke faktor die ons allemaal verbindtNoem eens 1 iemand op die NIET bezig is met geld..

Juist, iedereen is dagelijks bezig met geld. Je kan het verdienen, uitgeven, sparen, geven of ontvangen, krijgen of je kan het vinden of verliezen.

Maar je kan het ook NIET verdienen, NIET uitgeven, NIET sparen, NIET geven of ontvangen, NIET krijgen of verliezen.

Je kan je zorgen maken over geld, ervan genieten, je kan het beleggen of investeren. Het kan families uit elkaar rukken, ruzies veroorzaken maar ook verbindingen maken.

Mensen kunnen doen alsof ze er genoeg van hebben, er zijn ook mensen die denken zonder geld ook te kunnen leven.

Er zijn mensen die rond kunnen komen met een modaal inkomen, voor anderen is een miljoen nog niet genoeg om mee of van te kunnen leven.

Hoeveel geld verdien jij en ben je hierover tevreden?

Krijg je ook hetgeen je verdient?

Dit impliceert dat er een verschil zit tussen verdienen en ontvangen van geld. En is een reden voor grote geld stress.

Je verdient bijvoorbeeld een compliment, omdat je je werk goed gedaan hebt. Of je verdient vrije tijd omdat je zo veel uren gewerkt hebt.

Salaris is een vergoeding in de vorm van geld dat je verdient hebt voor het inzetten van jouw specifieke vaardigheden - je handen, je denkvermogen, je fantastische organisatietalent, noem maar op - en waarmee je een bijdrage levert aan de onderneming of de klant.

Die bijdrage is het resultaat van jouw inzet, van jouw kunnen en dat kan varieren van alles in de backoffice op rolletjes laten lopen, je klanten optimaal bedienen of het scoren van die sales-order.

Geld stress wordt vaak veroorzaakt doordat je vindt dat je salaris niet meer in verhouding staat met hetgeen je bijdraagt.

Een gesprek met de werkgever over salarisverhoging wordt als een grote stress faktor beschouwd en daarom vaak uit de weg gegaan.

De stress die daardoor ontstaat kan diepgaande gevolgen hebben.Laat het niet zover komen en maak nu gebruik van de loopbaanzelfsturing on line!

Bekijk nu zelf - in alle rust - of jij wellicht toe ben aan een andere baan en een beter salaris.


terug van Geld verdienen naar Geld stress home