Gratis Loopbaanzelfsturing on-line;

coach jezelf van stress naar wellness!Wat is loopbaanzelfsturing nu eigenlijk?

Unieke kans!

Maak nu gebruik van deze unieke kans om kennis te maken met Loopbaancoaching via Internet.

De voordelen van loopbaanzelfsturing op een rijtje

Je hebt geen reistijd, geen files en je kunt je eigen uren bepalen wanneer je ermee bezig wilt zijn.

Wat kun je allemaal verwachten?

Veel interessante informatie over o.a. positief denkwerk en een hoeveelheid aan leuke opdrachten die bijdragen aan jouw eigen loopbaanzelfsturing. Zo ga je bijvoorbeeld in kaart brengen de resultaten die je tot op heden geboekt hebt. En de doelen die je bereikt hebt, en wellicht ook wensen die al in vervulling zijn gegaan.

Er wordt bijvoorbeeld aandacht gegeven aan hulpbronnen die je- al dan niet bewust of onbewust- inzet om je werk uit te voeren. Is levenswijsheid voor jou bijvoorbeeld een hulpbron of haal je je inspiratie uit kunst misschien? Mogelijk is het dat jij de natuur als inspiratiebron hebt.

En we gaan wat dieper in op je energiehuishouding. Je gaat inzicht krijgen in je persoonlijke levensstijl en welke kwaliteiten daarbij horen. Kan je zowel je successen als je teleurstelling bijvoorbeeld benoemen en wat heb je tot op heden allemaal geleerd?

Weet je wat er nu zo leuk aan is?

Meld je aan en ontvang GRATIS het eerste deel van de on-line cursus Loopbaanzelfsturing.

Cursus Loopbaanzelfsturing on-line

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.

Please enter the word that you see below.

  


Een manier om te achterhalen wat je werkelijk wenst is aandacht te geven aan jouw unieke levensthema's. Deze thema's kun je beschouwen als een verwijzing naar je verlangens om iets moois bij te dragen aan de wereld.

Je krijgt voldoende tijd om in de loop van je leven je wensen te realiseren, maar als jij je werkelijke wensen jarenlang negeert, verdwijnen op den duur ook de mogelijkheden om ze te realiseren.

Je kunt een wens die je vroeger had en die je toen hebt laten liggen nu misschien niet meer vervullen. Als je bereid bent nu oprecht te kijken naar wat je werkelijk verlangt, zul je ook ontdekken dat het, ongeacht je leeftijd - je leeftijd of welke omstandigheden dan ook, nog steeds mogelijk is om je meest wezenlijke wensen te vervullen.
Lees over het vertrouwelijk behandelen van jouw gegevens in deze

Privacy-Policy

terug van loopbaanzelfsturing naar wellness-stress-management HOME