Stress management door Omega-3 voedingssupplementen;

ervaar zelf hoe je concentratievermogen aanzienlijk verbetert!Stress management door Omega-3 voedingssupplementen is niet meer weg te denken uit je dagelijks leven.

En een evenwichtig dieet inclusief visolie kan de symptomen van stress verminderen en het concentratievermogen verbeteren, zo is gebleken uit onderzoek.

De combinatie van gezonde voeding, dagelijkse visolie-supplementen en/of drie keer per week vette vis, zoals wilde zalm, sardines of verse tonijn, kan mogelijk de depressieve symptomen als gevolg van stress verlichten.

Omega-3 visolie is enorm van invloed op de werking van de linker- en rechter hersenhelft. Maar ook het hart heeft baat bij gebruik van visolie. De uitslag van het onderzoek is gepubliceerd in de decemberuitgave van 'Nutrition & Dietetics', het officiële tijdschrift van de vereniging voor diëtisten van Australië én in de 'Journal of the New Zealand Dietetic Association'. De onderzoekers heb de poging gedaan om te ontrafelen wat het gebruik van voedingssupplementen bijdraagt aan het behandelen van stress en de daaruit voortkomende depressieve symptomen.

Depressie als gevolg van stress is een groot risicofactor voor doelbewuste zelfbeschadiging en zelfmoord. Meer dan een miljoen Australiërs per jaar zijn het slachtoffer en de World Health Organization voorziet dat het de tweede oorzaak van ziekte zal zijn tegen het jaar 2020.

Er is bewijs gevonden dat opnemen van gebruik van Omega-3 vetzuren in het dieet, bijdraagt aan eventueel herstel van concentratievermogen.

Het onderzoek benadrukt dat de invloed van evenwichtige voeding zeer groot is als het gaat om het verlichten van de symptomen van depressie.

Mensen die geinteresseerd zijn komen vanzelf tot het besef dat het juist een goede aanvulling is op het dagelijks eetpatroon en zullen de producten willen gaan gebruiken.

Bij gebruik van de producten zullen zij de verschillen van 'voor' en 'na' goed kunnen ervaren.


terug van stress management door Omega-3 voedingssupplementen naar home