Stress management producten;

je kunt echt niet meer zonder!_________________________________________________________________________

"Stress management producten zijn een zeer belangrijk onderdeel van je dagelijkse routine. Een goede voeding voor je lichaam en geest is onontbeerlijk!"

Het is te vergelijken met je tanden poetsen. Dat doe je ook omdat je daarmee voorkomt dat je tanden op den duur zullen uit gaan vallen. Je dagelijkse celverzorging is precies hetzelfde. Door inname van voedingssupplementen voorkom je op den duur verval van en in je cellen. Je geeft je cellen met deze voeding precies wat ze nodig hebben.

De specifieke samenstellingen bevatten ingredienten van de hoogste kwaliteit. Ze voorzien je van de beste basis voor een goede langdurige gezondheid en een optimaal gevoel van welbevinden.

Stress management producten ondersteunen onmiddelijk je body en mind en voorzien je van de broodnodige energie om je algehele conditie op peil te houden. Daarnaast zullen ze je eetlust onder controle houden en je stofwisseling en spijsvertering verbeteren.


Mind Stress producten

1. Clarity® tegen vergeetachtigheid - voor betere concentratie

We hebben allemaal wel eens last van vergeetachtigheid of een gebrek aan concentratie. Naarmate we ouder worden, kan dat steeds vaker gebeuren. Clarity bevat weefseleiwitten in de vorm van voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het geheugen en de concentratie, waardoor het de cognitieve prestaties bij gezonde volwassenen verbetert.

Clarity is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.


2. Tranquility™ reguleert o.a. je slaapcyclus

Stress beïnvloedt bijna elk systeem in uw lichaam, maar het veranderen van uw levenswijze is niet altijd een optie. Er zijn natuurlijke opties die u helpen één van de meest voorkomende klachten van mensen van tegenwoordig te bestrijden. De ingrediënten in Tranquility kunnen uw lichaam helpen de effecten van stress aan te kunnen zonder uw manier van leven te veranderen.

Tranquility is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.


3. Satieté® verbetert je humeur aanzienlijk

Houdt uw eetlust in toom, verbetert uw humeur en verhoogt de kwaliteit van uw slaap. Satieté kan u helpen de eisen van uw continu veranderende levensstijl het hoofd te bieden. Satieté bevat een synergistisch mengsel van kruiden en aminozuren dat de gezonde regulering van de neurotransmitter serotonine bevordert, een gezonde eetlust ondersteunt en een gezonde bloedsuikerspiegel handhaaft.

Satieté is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.


4. Relief® geeft algehele verlichting

Het gehele spijsverteringsstelsel wordt vaak beschouwd als de basis van onze algemene goede of slechte gezondheid. Als u af en toe ongemak ondervindt, probeer dan verlichting te krijgen met Relief, een speciaal mengsel van voedingsstoffen die samenwerken om voedzame voordelen te verschaffen aan het gehele spijsverteringsstelsel.

Relief is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.
terug van stress management producten naar home