Stress product Clarity_________________________________________________________________________

Stress product Clarity bevat specifieke vitamines, mineralen, aminozuren en voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het geheugen en de concentratie.


We hebben allemaal wel eens last van gebrek aan concentratie of vergeetachtigheid. Naarmate we ouder worden, kan dat steeds vaker gebeuren en op den duur kan dit stress opleveren.

Clarity verbetert je concentratie en versterkt je geheugen. Het helpt bij een normale ontgiftiging en optimaliseert je stofwisseling van koolhydraten en vetten.

Clarity bevat weefseleiwitten in de vorm van voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het geheugen en de concentratie, waardoor het de cognitieve prestaties bij gezonde volwassenen verbetert.

Belangrijke ingrediënten zoals lecithine, glutaminezuur en ginkgo biloba bevorderen een toename van de hersenfunctie. Deze voedingsstoffen leveren brandstof voor de hersenen evenals een betere bloeddoorstroming naar het gehele centrale zenuwstelsel.

Deze ingrediënten en hun effect zorgen dat Clarity een natuurlijke en effectieve manier verschaft om uw gezondheid te verbeteren.

Clarity is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.


terug van stress product Clarity naar home