Stress product ElasticityStress product Elasticity biedt specifieke voedingsstoffen voor een goede structuur, kracht en elasticiteit van huid, haar en nagels.

Elasticity:

• Verbetert de spanning en structuur van je huid

• Helpt je een jong uiterlijk te handhaven

• Helpt de huid beschermen tegen de effecten van de zon


De gezondheid van uw huid, haar en nagels wordt deels bepaald door goede voeding. Elasticity biedt specifieke voedingsstoffen voor een goede structuur, kracht en elasticiteit van huid, haar en nagels.

Het bevat een wetenschappelijk uitgebalanceerd mengsel van specifieke aminozuren en voedingsstoffen waarvan is vastgesteld dat ze belangrijk zijn voor de spanning en structuur van de huid.

Vitamine A en selenium, twee essentiële ingrediënten die bekend zijn wegens hun antioxidante eigenschappen, helpen een jong uiterlijk van de huid handhaven en bieden inwendige bescherming tegen de effecten van blootstelling aan de zon op de huid.

Elasticity is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverlening.terug van stress product Elasticity naar home