Stress product ElixirStress product Elixir geeft de interne structuur van je lichaam extra supportAan uw buitenkant is te zien, hoe je lichaam van binnen functioneert.

Een goede verzorging van de cellen in elk systeem van je lichaam is daarom van groot belang. Goede voeding en beweging zijn een goede start.

Maar Elixir kan de interne structuur van je lichaam extra support geven. Dit product voorziet in de elementen die nodig zijn om jouw uiterlijk de jeugdige frisheid terug te geven.

Elixir is samengesteld uit een exclusief mengsel van vitamines, mineralen en aminozuren die een totaal gevoel van welzijn verschaffen en een belangrijk bestanddeel van een gezond leven vormen.

Van belangrijke ingrediënten zoals vitamine E en het aminozuur cysteïne is aangetoond dat zij het lichaam met hun krachtige antioxidante eigenschappen tegen de gevolgen van veroudering beschermen. Deze antioxidanten zorgen voor bescherming van cellen door de schadelijke effecten van vrije radicalen te voorkomen.

Bovendien is cysteïne een belangrijk bestanddeel bij het afschermen van het lichaam tegen diverse schadelijke afvalstoffen en verontreinigingen.

Elixir is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.
terug van stress product Elixir naar home