Stress product EssentialStress product Essential geeft je lichaam excellente cellulaire voeding

Essential:

• Helpt bij het regelen van de gehele bloedsomloop

• Bevordert een goede bloedsomloop

• Verstrekt de ondersteuning van het immuunsysteem

• Helpt een gezonde neurologische functie handhavenEen gezond vaatstelsel is van levensbelang. Het netwerk van bloedvaten transporteert vitale voedingsstoffen, beschermende en levensbelangrijke stoffen door het lichaam.

Daardoor kunt u goed functioneren en blijft u in optimale conditie. Geef uw lichaam de zorg die het verdient. Ervaar vanaf vandaag de voordelen van excellente cellulaire voeding door uw hele lichaam...met Essential. Essential bevat specifieke vitamines, mineralen, kruiden en aminozuren die proactief werken voor hart en bloedvaten en de bloedsomloop.

Twee primaire ingrediënten, L-carnitine en vitamine E leveren een verhoogde energiebenutting in de hart- en skeletspieren en verschaffen ook beschermende antioxidante effecten, waardoor ze de gezondheid van de gehele bloedsomloop ondersteunen.

Een ander essentieel ingrediënt, linolzuur, ondersteunt ook de gezondheid van het hart door een verbeterde bloeddoorstroming en gezonde cardiovasculaire waarden.

Essential is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.
terug van stress product Essential naar home