Stress product FeminineStress product Feminine bevat essentiele vitaminen en mineralen die een belangrijke rol spelen bij de maandelijkse menstruatie

Feminine:

• vermindert de fluctuaties in oestrogeen en testosteron die tot PMS-symptomen kunnen leiden

• vermindert PMS-symptomen zoals lichtgeraaktheid, depressiviteit, hoofdpijn, rugpijn en menstruatiekramp

• vermeerdert de calciumopname en vermindert de uitscheiding in de urine van calcium en magnesium

• helpt bij het in stand houden van gezonde bottenHet vrouwelijk lichaam heeft speciale voedingsstoffen nodig. Deze bereiden haar optimaal voor op de vele veranderingen die het lichaam doormaakt.

Een goede voorbereiding op de overgangsperiode, omgaan met klachten die gepaard kunnen gaan met de maandelijkse menstruatie, of gewoon een algemeen gevoel van welbevinden.

Feminine bevat essentiële vitaminen en mineralen die een belangrijke rol spelen in het vrouwelijk lichaam. Het bevat geselecteerde vitamines, mineralen en aminozuren die worden beschouwd als belangrijk voor het steeds veranderende vrouwenlichaam. Dit wordt bereikt door wetenschappelijk onderzochte ingrediënten zoals magnesium en borium.

Magnesium is belangrijk voor het reguleren van de doorstroming van calcium tussen de cellen en is essentieel voor adequate calciumopname, hetgeen kan leiden tot minder PMS-symptomen zoals lichtgeraaktheid, depressiviteit, hoofdpijn, rugpijn en menstruatiekramp.

Borium is onmisbaar voor het verminderen van de uitscheiding van zowel calcium als magnesium. Dit helpt op zijn beurt weer bij het in stand houden van gezonde botten.

Feminine is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.
retour van stress product Feminine naar home