Stress product FlexibilityStress product Flexibility bevordert de gezondheid van de gewrichten en de weke delen

Flexibility :

• helpt bij het in stand houden van gezonde gewrichten en de bijbehorende weke delen

• zorgt voor een maximale gezondheid van de botten door toegenomen behoud van calcium en magnesium

• bevordert de soepelheid van de gewrichten

• verzacht mogelijke spierkrampenDe verschillende weefsels waaruit onze gewrichten bestaan worden niet alleen aangetast door de slijtage van ons leven van alledag, maar ook door een gebrek aan ondersteuning door de juiste voedingsmiddelen en lichaamsbeweging.

Help je gewrichten en bindweefsel intact te houden met Flexibility. Het is rijk aan vitamines, mineralen en aminozuren die zijn erkend als bevorderlijk voor de gezondheid van gewrichten en weke delen.

Twee belangrijke aminozuren die zijn aangewend in Flexibility bestaan uit glycine en histidine. Van deze aminozuren is bekend dat ze de neuromusculaire beheersing bevorderen en ook gezonde, soepele gewrichten handhaven.

Borium, ook een onmisbaar ingrediënt, is essentieel voor de bescherming van gewrichten en vitamine E is toegevoegd ter verzachting van spierkrampen geassocieerd met intensieve lichaamsbeweging of dagelijkse inspanningen.

Flexibility is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.
terug van stress product Flexibility naar home