Stress product LovpilStress product Lovpil verhoogt de viriliteit en libido van de man

Lovpil:

• Ondersteunt de algemene gezondheid en het welzijn

• Optimaliseert de seksuele vitaliteit en het libidoDagelijkse uitdagingen, stress en gebrek aan energie kunnen uw seksuele verlangen, energie en genot beïnvloeden.

De meeste inwendige energie komt uit de geslachtsorganen, dus is het belangrijk om dat gebied gezond en in goede werkende staat te houden. Verbeter uw algemene kwaliteit van leven evenals uw liefdesleven met Lovpil, een natuurlijke samenstelling waarvan is bewezen dat deze helpt met het aspect van de seksfunctie.

Lovpil is een voedingssupplement dat is samengesteld uit vitamines, mineralen, kruiden en aminozuren waarvan wordt onderkend dat ze belangrijk zijn voor de algemene gezondheid en seksuele vitaliteit. Damiana, dat meestal als afrodisiacum wordt gezien door mensen die op de hoogte zijn van de werking, is een belangrijk ingrediënt in Lovpil.

Het is bekend vanwege de stimulerende eigenschappen voor de viriliteit en het libido van de man. Twee andere belangrijke ingrediënten, arginine en vitamine C, zijn essentieel voor het in stand houden van een gezond spermagetal en beschermen het sperma tegen DNA-beschadiging door oxidatie.

Lovpil is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.
terug van stress product Lovpil naar home