Stress product MasculineStress product Masculine ondersteunt totale de gezondheid van de prostaat

Masculine:

• Zorgt voor totale gezondheid van het mannelijke voortplantingssysteem

• Bevordert het libido

• Verhoogt mentale en seksuele energie en handhaaft het ‘zich over algemeen goed voelen’, waardoor de seksuele prestaties verbeteren

• Verhoogt het spermagetal en het plasmatestosterongehalteNaarmate mannen ouder worden, vinden in het lichaam veranderingen plaats die het delicate hormonale evenwicht kunnen verstoren.

Dit kan zich ondermeer uiten in verminderde seksuele activiteit, in afname in de productie van testosteron en in andere klachten. Masculine biedt een natuurlijke, effectieve ondersteuning voor het mannelijk lichaam. Masculine bevat een speciaal mengsel van voedingsstoffen met vitamines, mineralen, kruiden en aminozuren waarvan is aangetoond dat ze essentieel zijn voor gezonde mannelijke voortplantingsorganen.

Zink, een essentieel ingrediënt van Masculine, is belangrijk voor de handhaving van een gezond testosterongehalte. Adequate zinkniveaus zijn essentieel voor de ondersteuning van de gezondheid van de mannelijke geslachtsorganen, verhoogde seksuele belangstelling, mentale alertheid, emotionele stabiliteit en een gezonde, uitgebalanceerde eetlust.

Bij veel normale mannen volgde op een zinksupplementatie een verhoogd spermagetal en plasmatestosteron.

Masculine is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.
terug van stress product Masculine naar home