Stress product Omega-3;

voor een beter concentratievermogenStress product Omega-3 is goed voor de werking van de hersenen

Omega-3- en omega-6-vetzuren behoren tot de familie van vetten die we kennen als essentiële vetzuren. Het juiste evenwicht tussen deze twee soorten vetzuren is belangrijk voor het gezond functioneren van verschillende delen van het lichaam, zoals de ontwikkeling van de hersenen.

Het menselijk lichaam kan deze essentiële vetzuren echter niet zelf produceren en daarom moeten ze via de voeding worden opgenomen. Deze omega-3- en omega-6-vetzuren vinden we in vis en visproducten, sommige noten en zaden, en bladgroenten.

In een uitgebalanceerd dieet moeten zowel omega-3- als omega-6-vetzuren aanwezig zijn, maar in de moderne voeding van tegenwoordig overheersen de verzadigde vetten en plantaardige oliën die vol zitten met omega-6-vetzuren. Tegelijkertijd is de inname van omega-3-vetzuren uit vis gedaald, terwijl de moderne landbouw evenals de commerciële productiemethodes voor voeding het gehalte aan omega-3-vetzuren in voeding nog meer doen dalen om de houdbaarheid te kunnen garanderen.

De ideale verhouding van omega-6 tot omega-3 is 4:1. Deskundigen zijn echter van mening dat de verhouding bij diegenen die geen tweemaal vis per week eten eerder 20:1 is; wat dan oorzaak zou zijn van de stress en vele gezondheidsproblemen die we ervaren.

Het is begrijpelijk dat de mensen bezorgd zijn over de consumptie van grote hoeveelheden visproducten; denk immers maar aan de bezorgdheid over zware metalen en andere giftige stoffen in vis.

Toch, als we geen vis eten missen we de kans om belangrijke omega-3-vetzuren uit de voeding in ons lichaam op te nemen. Als we dan toch niet standaard de zo belangrijke niet-roofvissen met een kortere levensduur (ansjovis, sardine en haring) op ons menu zetten, kan een voedingssupplement met omega-3-vetzuren van topkwaliteit de oplossing bieden.

WINOmeg3complex™ is een concentraat van omega-3-ethylester van farmaceutische kwaliteit dat uit gezuiverde visolie wordt verkregen.

WINOmeg3complex™ bevat 88% omega-3-ethylesters met EPA in een concentratie van 60% voor een maximaal ontstekingsremmend effect. Daardoor kent dit product een ongeveer drie maal krachtiger werking dan de meeste omega-3-supplementen die momenteel op de markt zijn. Deze hoge concentratie en het optimale EPA-DHA-mengsel worden nog verrijkt met natuurlijke citroenolie in de zachte gelcapsule, die daarmee ook een fantastische citroensmaak krijgt.

Gebruik van Omega-3 leidt tot betere geheugenfuncties bij jong en oud!terug van stress product Omega-3 naar HOME