Stress product ProtectorStress product Protector ontlast je immuumsysteem van de stress die het opgelopen heeft

Protector:

• Ondersteunt het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel

• Fungeert als adaptogeen bij het verminderen van door stress veroorzaakte onderdrukking van het immuunsysteem

• Ondersteunt optimale gezondheid van hart en bloedvatenDe zorg voor uw immuunsysteem is essentieel voor een optimaal gevoel van wellness.

Protector is een voedingssupplement dat een combinatie vormt van specifieke vitamines, mineralen en aminozuren die belangrijk blijken te zijn voor de gezondheid van gebieden die verband houden met het menselijke immuunsysteem.

Het is een voedingssupplement dat specifieke vitamines, mineralen en aminozuren combineert waarvan wordt onderkend dat ze belangrijk zijn voor de gezondheid van gebieden die in verband worden gebracht met het menselijke immuunsysteem.

Astragalus is een belangrijk ingrediënt dat bekend is vanwege de verbetering van de integriteit van het immuunsysteem door het ontlasten van de door stress veroorzaakte onderdrukking van het immuunsysteem. Bovendien heeft wetenschappelijk onderzoek aangegeven dat kelp tientallen belangrijke voedingsstoffen levert voor een optimale gezondheid en werking van hart en bloedvaten.

Protector is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.
terug van stress product Protector naar home