Stress product ReliefStress product Relief bevordert zowel de regelmatige stoelgang als een gezond cholestorolniveau

Relief:

• Bevordert de spijsvertering

• Zorgt voor een regelmatige stoelgang

• Ondersteunt een gezonde spijsvertering zodat winderigheid afneemt

• Bevordert een gezond cholesterolniveauHet gehele spijsverteringsstelsel wordt vaak beschouwd als de basis van onze algemene goede of slechte gezondheid.

Als u af en toe ongemak ondervindt, probeer dan verlichting te krijgen met Relief, een speciaal mengsel van voedingsstoffen die samenwerken om voedzame voordelen te verschaffen aan het gehele spijsverteringsstelsel.

Relief is samengesteld uit een speciale combinatie van voedingsstoffen, vitamines, mineralen, aminozuren en kruiden waarvan onderkend wordt dat zij belangrijk zijn voor het verterings- en uitscheidingsstelsel Peterselie, een hoofdingrediënten van Relief, helpt bij de vertering dankzij het carminatieve effect.

Het bevat ook psyllium, een geleivormende vezel die zowel een regelmatige stoelgang als een gezond cholesterolniveau bevordert.

Relief is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.
terug van stress product Relief naar home