Stress product Satiete

een natuurlijke manier van ontspannenStress product Satiete

• reguleert de stemming

• helpt je eetlust te bedwingen

• vermindert de onbedwingbare trek in koolhydraten

• Bevordert een gezond slaappatroon

• Verhoogt je energieniveauHoudt uw eetlust in toom, verbetert uw humeur en verhoogt de kwaliteit van uw slaap. Satieté kan u helpen de eisen van uw continu veranderende levensstijl het hoofd te bieden.

Satieté bevat een synergistisch mengsel van kruiden en aminozuren dat de gezonde regulering van de neurotransmitter serotonine bevordert, een gezonde eetlust ondersteunt en een gezonde bloedsuikerspiegel handhaaft.

Het belangrijkste ingrediënt van Satieté, 5-HTP, afkomstig van extract van de zaden van griffonia, is een precursor van serotonine dat de normale stemming, de slaap, de eetlust en het energiegehalte reguleert.

Het bevat ook gymnema sylvestre, een belangrijk ingrediënt dat invloed heeft op de mondholte waardoor de trek in snoep en ook het stofwisselingsvermogen van simpele koolhyddraten in het maagdarmstelsel worden verminderd, wat op zijn beurt een gezonde bloedsuikerspiegel bevordert.

Satieté is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.terug van stress product Satiete naar home