Stress product TranquilityStress product Tranquility zorgt voor reguleren van je stressniveau

Tranquility:

• Ondersteunt gezond niveau van triglyceriden en cholesterol

• Helpt bij het reguleren van stress en van de slaapcyclus

• Is een hulpmiddel om te ontspannenStress beïnvloedt bijna elk systeem in uw lichaam, maar het veranderen van uw levenswijze is niet altijd een optie.

Er zijn natuurlijke opties die u helpen één van de meest voorkomende klachten van mensen van tegenwoordig te bestrijden.

De ingrediënten in Tranquility kunnen uw lichaam helpen de effecten van stress aan te kunnen zonder uw manier van leven te veranderen. Tranquility is een voedingssupplement dat een mengsel van vitamines, mineralen en aminozuren bevat waarvan is onderkend dat ze belangrijk zijn voor gebieden die betrokken zijn bij stress-management.

Twee primaire ingrediënten zijn myo-inositol en valeriaanwortel, die beide bevorderlijk zijn voor het reguleren van de gezonde slaapcyclus en stressniveaus. Bovendien is van myo-inositol aangetoond dat dit een gezond triglyceriden- en cholesterolgehalte ondersteunt.

Tranquility is vermeld in de 2007 editie van de Physicians' Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor professionele zorgverleners.
terug van stress product Tranquility naar home