Wellness producten en je dagelijkse routine; maak er een gewoonte van!_________________________________________________________________________

"Wellness producten behoren tot je dagelijkse persoonlijke stress management, net als douchen, ontbijten en tandenpoetsen".

Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing is niet langer meer een strijd die je alleen voert, maar dat doe je vanaf nu samen met Biolean 2, Accelerator en Lipotrim.

Dit trio helpt je alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen, om energiek te blijven, je gezondheid te verbeteren en je eetlust onder controle te houden.


Sport en Fitness

Of je nu professioneel aan sport doet, of gewoon geniet van een wandeling in de vrije natuur, goede voeding is essentieel voor iedereen. Deze producten ontwikkeld voor sport en fitness helpen jou je:

- uithoudingsvermogen te verbeteren

- je spiermassa te vergroten

- je energie op peil te houden.


Preventieve voeding

Deze productenlijn is wetenschappelijk ontwikkeld om te voldoen aan je individuele behoeften, ongeacht je levensstijl.

Deze speciale samenstellingen bevatten ingredienten van de hoogste kwaliteit. Dit elftal voorzien je van de beste basis voor een optimaal gevoel van welbevinden:

1. Clarity
2. Elasticity
3. Elixir
4. Essential
5. Feminine
6. Flexibility
7. Relief
8. Masculine
9. Lovpil
10. Tranquility
11. Protector


Gezondheid en Schoonheid

Voel je goed, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Met deze revitaliserende en verfrissende producten voor huid en haar blijft je jouw jeugdige uitstraling behouden.
1. Phyto-Vite (multivitamine)

2. Omega-3 (visolie)


terug van wellness producten naar wellness stress management HOME